жена, дете, катастрофа,

Дете с ховър борд падна от втория етаж в бургаски мол

Тежък инцидент стана тази вечер в Бургас. 5-годишно момченце падна от втория етаж на мол малко след 19 часа тази вечер, съобщава „Флагман“.

Родителите му наели ховър борд от пункт на втория етаж. То се засилило от вратите край масажорните столове и с доста голяма скорост се ударило в стъкления парапет. Предпазната ограда се пръснала на парчета и малкият паднал пред парфюмериен магазин на първия етаж.

По чудо няма други пострадали от разбития стъклен парапет

Части от него са се посипали върху главите на клиентите на първия етаж. При политането си момченцето повлякло и метална права закачалка с кожени раници. Спасило го е това, че е паднало върху двама души и така е омекотило удара.

Детето е закарано в болница

Лекарите от УМБАЛ-Бургас съобщават, че е в съзнание и има счупване на лявата ръка. Предстоят изследвания, за да се установи дали има вътрешни наранявания.

Мястото на инцидента в мола е отцепено от полиция

Коридорът на втория етаж, определен за ускоряване на ховър бордите, започва от входа на горния паркинг и е дълъг около 35 – 40 метра. Свидетели на инцидента де питат кой е разрешил вторият етаж да се използва за писта на ховър борд. Те твърдят, че стъклената преграда не била направена както трябва.

- реклама -