Десподов: Ако това тяхното е футбол, аз съм космонавт

Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов, който се появи като резерва в днешния мач срещу Левски (2:2), оплю играта на сините.

“Ако това е футбол, който Левски игра, аз съм космонавт. За мен те не показаха нищо. Чакаха отзад и разчитаха на статични положения. Ако вкарат – вкарат, само да не им вкарат гол. След мача се радваха все едно са победили с 5:0.

Дерби е. Да излезеш и да играеш и да се браниш 90 минути. Да не ти вкарат гол… Те са гранд, но както и да е. Техният треньор така е решил”, каза Десподов, който продължи:

“Не играя, защото треньорът така е решил. Не можем да го упрекваме, защото той е старши треньор. Трябва да си изчистим играта, да играем по-спокойно, защото в последните 15 минути много прибързани действия.”

В заключение Десподов коментира влиянието на Каранга върху отбора и дали червените ще станат шампиони. “Точките не са 15 като миналата година, имаме сили. Ще ги настигнем.

Каранга? Каранга е много важен играч, но не е само той на терена. Разберете, не е само Каранга. Не мисля, че не можем без него.”

 

- реклама -