Десислава Танева: Само филми за „Капитан Андреево“, от ПП дори не си бяха измели помещението

Десислава Танева: Само филми за „Капитан Андреево“, от ПП дори не си бяха измели помещението. Бившият земеделски министър Десислава Танева от ГЕРБ разби опорките на „Промяната“ за случая „Капитан Андреево“ във връзка с дебата в Народното събрание за избор на председател на Земеделската комисия.

След като кандидатът на ПП Иван Христанов заля пленарната зала с пропагандни тези по случая, а

колегите му се опитаха да свирят на струната

какъв борец е и как дори се налага да го охраняват заради „разкритията“ му, Десислава Танева разобличи всички лъжи за лабораторията.

Танева каза, че лабораторията на границата е била сертифицирана на европейски регламент. Всички европейски вериги същевременно имат собствени лаборатории за контрол. Така било недопустимо да се внушава, че потребителите са тровени.

Извадили бяха няколко касетки с цитруси,

само пиперът е българско производство. Даже не си бяхте измели помещенията, изригна Танева.

„Ако 1 месец пак слушаме филмите за Капитан Андреево, в които има само 1 верен факт, за една лаборатория, която прави здравен контрол. Всичко друго е лъжа. Дори мултифункционалните вериги имат собствени лаборатории за това, което предлагат. Политиците не бива да преминават границата на лъжата. Тая лаборатория не изследваше домати, как се бяхте наредили с по 3 касетки някъде си… Хаосът, който се създаде е безпрецедентен.

Сами поискахте да ви проверят от комисията

и получихте най-унищожителния доклад. Може ли сам да си извикаш проверката и дори да не си измиеш помещенията! Няма нищо лично, трябва да свършим спешни неща, за да продължи помощта за сектора“, заяви депутатката от ГЕРБ.

- реклама -