Цонева

Деси Цонева: Да изпратим татко с аплодисменти

Нека да изпратим Димитър Цонев с аплодисменти след опелото в събота. За това призова дъщерята на журналиста Деси Цонева пред bTV.

Тя съобщи, че погребение няма да има, тъй като близките са решили Димитър Цонев да бъде кремиран. Деси Цонева има намерение да заснеме аплодисментите на хората за баща й и да ги включи в бъдещ филм в негова памет.

Десислава Цонева разказа за деня, в който той е получил инсулт.

„Последната вечер на морето на Евскиновград пихме малко повече, но той не пиеше твърд алкохол. Сутринта го болеше глава, но той го е отдал на махмурлук. Тръгнахме за София и на 100 км. от София решихме да спрем да хапнем. Спряхме на едно заведение, той хапна две люти чушки, половин кюфте, половин бира, запали една цигара и млъкна“.

После журналистът се оплакал, че му е лошо и съпругата му карала колата до София. Тя предложила да отидат до болницата, но той отказал и си легнал. По-късно се наложило да го закарат спешно в болницата.

„Дефакто за мен той е починал още миналата събота, когато кръвта е нахлула в главата му. След това е поддържан жив изкуствено. При такъв тежък удар възможността да оцелееш е минимална“, разказа дъщерята на журналиста.

Димитър Цонев почина на 56 години след масивен инсулт. Ще се сбогуваме с него тази събота.

- реклама -