Дерменджиев

Дерменджиев: Силната страна на Виктория е колективът

Опонентите ни са добър отбор, а най-силната им страна е колективът. Това заяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев ден преди първия мач с Виктория пилзен от Шампионска лига. Наставникът на разградчани каза, че е гледал двубои на чехите и се е запознал със състава.

И двата мача са важни

Това е отбор с кратка история, но има добър коефициент в УЕФА и разполага с качествени състезатели. Има разлика от предишното ни участие в плейоф. Разликата е, че тогава бе за първи път и отборът успя да влезе. Смятам, че при нас има много по-голяма рутина и футболистите знаят как да изиграят един такъв двубой. Това е плейоф от два мача. Нас ни интересуват и двата мача. Важно е и да не получим гол, и да вкараме такива, но и в двата мача. Важно е отборът да изиграе силен мач утре и евентуално да бъде победител“, коментира Дерменджиев.

Треньорът на шампионите коментира и това, че двубоят ще се играе на националния стадион „Васил Левски“.„Разликата между това да играем в Разград и София е в това, че в Разград е нашият стадион. Тук обаче е Националният стадион и искаме да се представим пред България. Знаете размерите на нашия стадион и на Националния стадион какви са“, каза специалистът.

- реклама -