Дерменджиев

Дерменджиев: Подхождаме с респект към Младост

Подхождаме с голям респект към Младост. Това заяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев ден преди срещата от Шампионска лига с тима от Подгорица. Двубоят е утре, 13 юли, в Разград, а наставникът на българския тим е убеден в крайния успех на тима си.

Специалистите знаят, че първите срещи винаги са трудни. Естествено ние искаме да сме крайни победители. Ние имаме много добра информация за Младост. Но в крайна сметка техният треньор ще реши с какъв състав да играе и каква тактика да приложи. Ние трябва да сме готови за всичко“, коментира Дерменджиев.

Той призна, че миналогодишното ранно отпадане от Милсами вече е в историята. „Гледаме напред. Направихме една добра подготовка. Чакаме този мач да дойде. Да се надяваме, че след него ще изиграем и други срещи в европейските клубни турнири. Трябва да имаме уважение към всеки съперник. В историята на футбола знаете какви мачове са се играли. С Младост имаме равен старт. Това е шампион също като нас. Трябва да сме максимално мотивирани, за да извоюваме крайната победа“, заяви треньорът на разградчани.

Специалистът каза също, че всички в отбора са здрави и в кондиция за утрешния сблъсък.

- реклама -