Дерменджиев

Дерменджиев: Очаква ни тактически силен мач

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев очаква силен в тактическо отношение мач срещу Младост (Подгорица). Двата отбора се изправят един срещу друг утре в среща-реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига, а разградчани имат преднина от два гола.

Спокойствие не може да има. Постоянно казвам, че имаме комфортна преднина от два гола, но има още 90 минути, които трябва да се изиграят. Мисля, че ще бъде малко по-различен мач, защото Младост сега са домакини и понеже губят в резултата и ще направят всичко възможно евентуално да променят нещо. Мисля, че ние ще сме отборът, който ще продължи“, заяви Дерменджиев на тръгване за Подгорица. Той призна, че все още не мисли за следващия съперник в турнира, който по всяка вероятност ще е Цървена звезда.

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев също е на мнение, че резултатът от първата среща не трябва да е успокояващ. „Знаете, че във футбола са възможни всякакви сценарии. Съперникът трябва да се уважава и да се подхожда с респект. Треньорът обясни вчера на момчетата важността на реванша. Длъжни сме да излезем концентрирани и отново да спечелим. Сигурен съм, че момчетата ще подходят професионално към реванша“, каза Петричев.

- реклама -