Дерменджиев

Дерменджиев: Очаква ни много труден мач

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев очаква изключително тежък мач срещу Цървена звезда от третия предварителен кръг на Шампинската лига. Разградчани се изправят срещу сръбския гранд тре вечер от 21:45 ч. на „Лудогорец Арена“.

Разучили сме Звезда. Това е един клуб с дълга и успешна история, с качествен треньор, който възражда тима в момента. Ние сме спокойни, тъй като вече натрупахме солиден опит в евротурнирите. Желанието на всички в състава е да излезем от тези мачове като крайни победители. Цървена звезда е клуб с успешна история, с много добър треньор, който в момента възражда тима, взели са класни чужденци, а и местните играчи са много добри“, коментира Дерменджиев.

Специалистът разкри, че всички в Лудогорец са здрави. Единствено Върджил Мисиджан е имал леки проблеми, но от вчера е подновил пълноценни тренировки.

Пълните трибуни в Белград със сигурност ще ентусиазират играчите на Звезда, но ние сме подготвени за това, което ни очаква. Момчетата знаят каква е целта пред нас – борим се за титлата и място в Шампионската лига. Само времето ще покаже докъде ще стигнем”, завърши Георги Дерменджиев.

- реклама -