Слънчев бряг

Дерат ни с 2,50 за синя зона на Слънчака

От 1 юни 2023 г. в най-големия курортен комплекс в България влиза в сила тарифата за паркирането в синя зона в комплекса. Паркоместата в нея са увеличени тази година, а цената за

час престой ще бъде 2,50 лв.

„Към момента в комплекса паркирането е свободно и регистрираме автомобили, предимно с цел подготовката на обекти в курорта“, обясни Златко Димитров, изпълнителен директор на „Слънчев бряг“ АД.

Силен туристически сезон се очаква

това лято в Слънчев бряг, обявиха от ръководството на курорта. От началото на следващия месец влизат в сила всички режими и правила, които действат през активния сезон всяка година.

Вече са завършени дейностите по подготовка на инфраструктурата за сезон „Лято 2023“.

По време на подготвителния период

в Слънчев бряг, зона Изток, бяха изградени нови тротоарни настилки, извършени са дейности по асфалтиране на улици във вътрешността на комплекса, положена е нова маркировка, подменени са осветителни тела.

Ремонтните дейности обхванаха

крайбрежна алея, централна алея („Кубан“), улица „Първа“, където са възстановени и настилки до и около спирки на обществения транспорт.

До хотелите „Зефир“, „Гларус“, „Феникс“,

„Жерави“, станцията на Министерски съвет, хотел „Континентал“, хотел „Барсело“, КПП „Магура“ са изградени нови тротоари и са ремонтирани улици, както и е направено разширение на пътя зад хотел „Перла“

- реклама -