Банкя

Депутати и симпатизанти на ГЕРБ „охраняват“ дома на Борисов в Банкя – ВИДЕО

Членове на ГЕРБ, сред които и настоящи депутати се събраха по обяд днес пред семейната къща на своя лидер и премиер в оставка Бойко Борисов.

Облечени в тениски с неговия лик, те обявиха, че са дошли да защото са получили информация, че дори и на Разпети петък пред дома на Борисов ще има станалия вече редовен „протест“.

„Разбрахме, че тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация на обичайните заподозрени – разпопения поп, една бивша премиерка, кандидат за президент на една от партиите в последствие. Хора, които са известни с грозното си, гръмко поведение. Те не правят друго, освен да ходят по домовете на хората да ги тероризират“, заяви Георг Георгиев, депутат от ГЕРБ/СДС.

Гербаджиите са категорични, че повече няма да гледат отстрани случващото се и всеки път, в който има подобна проява пред къщата на Борисов те ще бъдат там.

„Дори в ден като днешния, в който трябва да сме смирени и да сме със семействата си, вгледани в духовното, ние се организирахме много бързо. Достатъчно експедитивни сме, за да покажем, че няма да допуснем този терор да продължи. Да продължи издевателството над хора, техните семейства и деца. Една година вече стига! Търпяхме, бяхме толерантни и показвахме онова възпитание, което приляга на хора, които съзнават какво означава отговорност. Но, вече не!“, обяви още Георг Георгиев.

- реклама -