Депутат от „Атака“ определи като „проява на лош вкус“ снетото доверие от Волен Сидеров

Опитвате се да ме накарате да коментирам всяка проява на лош вкус, която може да излезе от страна на колеги. Така депутатът от „Атака“ Николай Александров коментира снетото от страна на НСФБ доверие от Волен Сидеров като председател на групата на патриотите в парламента, предаде репортер на БГНЕС.

„Аз се опитвам да се държа далеч от такива прояви на лош вкус. Има ясно регламентирани правила. Те са разписани в коалиционното споразумение и всички документи, които са на коалицията“, заяви Александров. Според него лидерът на „Атака“ Волен Сидеров не е нарушил коалиционното споразумение, както смятат от НФСБ.

От партията на Валери Симеонов се разграничиха от публичните изявления и поведението на Сидеров и подчертаха, че то по никакъв начин не следва да се обвързва с НФСБ.

На въпрос дали има основание за оттеглянето на доверието от Волен Сидеров като председател на групата, Александров отговори с друг въпрос: „Има ли сериозен вариант да се оттегли подкрепата от Валери Симеонов като вицепремиер?“.

- реклама -