Depeche Mode

Depeche Mode с нов сингъл и албум (ВИДЕО)

Излезе новият сингъл на една от най-значимите и влиятелни групи в света, Depeche Mode. “Where’s The Revolution”, част от която беше представена на последната пресконференция на музикантите в Милано през есента на 2016-а, е първата нова песен на групата от четири години насам.

“Where’s The Revolution” ще влезе в предстоящия нов албум на Depeche Mode, озаглавен „Spirit“, който ще излезе на 17-ти март 2017 г.

Това е първият албум, по който групата работи с продуцента Джеймс Форд от Simian Mobile Disco (продуцирал артисти като Foals, Florence & The Machine и Arctic Monkeys) и идва четири години след премиерата на суперуспешния проект „Delta Machine“, който дебютира на върха в класациите за продажба на албуми в 12 държави през 2013-а.

Depeche Mode ще подкрепят новия албум с мащабно световно турне. Билетите за първата част от “Global Spirit Tour“ са вече в продажба, а обиколката ще мине през 21 страни в Европа в рамките на 34 концерта. Първият концерт на Стария континен е на 5-и май в Стокхолм, Швеция.

След европейската част турнето продължава в Северна и Южна Америка.

- реклама -