Депардийо- любимец на социалистическите лидери от Кастро до Ким Чен Ун

Преди дни Жерар Депардийо беше VIP персони в тържествата в Пхенян, за да отбележат 70-ата годишнина на Северна Корея.

Не е ясно на какво ниво е приятелството му с севернокорейския лидер, но жеста да бъде поканен на годишнината казва всичко.

Депардийо е почитател на Путин

Актьорът е почитател на Владимир Путин и през 2013 година получава руски паспорт, за да избегне огромните френски увеличения на данъците.

Той приветства политиката на Путин, включително присъединяването на Крим, и твърди, че е посетил руски затвори и е впечатлен от тяхната „прекрасна“ храна.

Депардийо разпуска с Рамзан Кадиров в Грозни

Президентът на Чечения Рамзан Кадиров също е фен на актьора. Те се срещат като приятели и често разпускат по руски.

Приятел с кастро

Депардийо беше и приятел с Кастро и често ходеше в Куба

– Актьорът води бохемски живот-пие, пуши, пътешества.

„Доволна съм от тази малка земя, но имам много в чашата си – каза веднъж той.

Хвали се,че може да изпие 14 бутилки алкохол на ден.

Тайните на Депардийо

В автобиографията си той изкара наяве много лични тайни. Стана ясно, че французинът е бил „момче на повикване“, при това много търсено. Той се принуждавал да бъде жиголо, защото живеел в плачевна бедност. Имал моменти, в които бил готов да продаде тялото си, само и само да се спаси от мизерията.

Още като тийнейджър имал близки срещи с органите на реда – на 16 г. го арестували за кражба на кола. Клептоманските му наклонности го карали да краде портфейли и часовници на бунтуващите се студенти, които спели по площадите на Париж през 1968 г. Падал си и по търговията – продавал цигари на войници, при това двойно по-скъпо от пазарната им цена. Откривател на таланти с хомосексуална ориентация забелязал интересното лице на Депардийо и го поощрил да се занимава с актьорско майсторство, пише Daily Mail

Бохемът ризнава, че му тежи прекалената резервираност към децата му. Според Депардийо това е наследено от баща му – и двамата не могат да кажат на децата си, че ги обичат.

- реклама -