Денят на раждане показва кога да освежим прическата си

Денят на раждане показва кога да освежим прическата си.

Не е достатъчно деня, който сте си избрали да отидете на фризьор да е просто съобразен с графика

ви. Той също така трябва да е в хармония с вашия собствен рожден ден от седмицата,

в противен случай всички благоприятни тенденции на деня ще се превърнат в отрицателни.

Понеделник е в хармония с енергията на четвъртък, петък, събота. Антагонистичният ден за понеделник е неделя. Ако сте родени във вторник, родствени са в енергиите на четвъртък, събота и неделя. А енергията на понеделник и петък е неблагоприятна за вас. Петък е антагонистът на вторник. Сряда е в хармония със силата на неделята. Неин антагонист е четвъртък. Четвъртък е свързан с енергиите на понеделник, вторник, петък, неделя. Негов антагонист е сряда. Петък е близо до силата на понеделник, четвъртък, събота и неделя. Негов антагонист е вторник. Събота пък е свързана с енергията на петък. Неин антагонист е неделя. В неделя силите на вторник и четвъртък са хармонични. Неин антагонист е понеделник.

В дните антагонисти косата се подстригва, когато сте преследвани от кармичен лош късмет във всички области на живота. Обикновено след такава подстрижка животът сякаш замира за известно време и след това прави рязък завой, който ще ви отведе до победа. Такъв стрес е много полезен, тъй като нарушава определен установен привичен ритъм, той ви позволява да контролирате собствената си съдба с прости и достъпни средства.

Не трябва да се подстригвате, ако нещо не се получава, ако нещо се обърква. Например, че не можете да намерите подходящ фризьор или такъв, с когото възникват конфликти, пречки и т.н. Не се разстройвайте, бъдете търпеливи и всичко ще се нареди, както трябва, писа novini.bg.

Не доверявайте косата си на, когото ви попадне. Трябва да се помни, че човекът, който ви подстригва, променя вашето биополе и до известна степен влияе на вашата съдба. Ето защо, когато отивате да освежавате прическата си, изберете енергичен и весел професионалист, тогава животът ви след подстрижката ще се промени към по-добро. Колкото по-възрастен е фризьорът, толкова по-голямо е влиянието му върху живота ви. Ако сте независим човек, свикнали сте да решавате проблемите си сами и не ви харесва, когато нещо ви пречи да ги постигнете, изберете фризьор, който е или на същата възраст като вас, или по-млад от вас.

- реклама -