Деница Сачева: ГЕРБ се готви за вот на недоверие

ГЕРБ се готви за вот на недоверие. Това каза пред бТВ депутатът от ГЕРБ Деница Сачева. „Проблемите с бежанците и енергетиката може да бъдат повод за вот на недоверие“, допълни Сачева.

„Когато сме готови с нашето решение, веднага ще го обявим. За момента това, което правим, е да казваме истината, да показваме това, което се случва в управлението, за да бъдат хората убедени, че този вот на недоверие трябва да има успех не за опозицията, а за обществото“, заяви Сачева.

ГЕРБ иска оставката на вицепремиера Калина Константинова заради провала на преместването на украинските бежанци, каза Сачева.

На въпрос дали я познава добре, защото Константинова е била част от екипа на Бъчварова като министър в кабинета на ГЕРБ, тя отговори, че явно не се е справила, щом не е част от партията днес. „Ние сме дали своята оценка за нея, а това, че тя в момента има възможност да покаже дали може или не и съответно показва, че не може да се занимава с ефективно управление, го доказва. Тази жена е вицепремиер по ефективно управление и очевидно показва, че не познава институциите и не знае как те работят“, категорична е Сачева.

- реклама -