Деница Сачева: Дълговете вече ще достигнат общо 10,3 млрд. лева, държавата се води към фалит

Мотивите за вота на недоверие всеки българин е усетил по джоба си. Политиката на правителството е неадекватна, дълговете вече ще достигнат общо 10,3 млрд. лева.

Управлението на Петков и Василев ще доведе до ръст на дълговете, данъците и осигуровките“. Това каза за предаването „Твоят ден“ по NOVA NEWS Деница Сачева, депутат от ГЕРБ.

„Линията на бедност се качва – вече е почти 550 лева. Поканили сме на консултации „Възраждане“ и ще видим откъде ще получим подкрепа за вота на недоверие.

Ние знаме, че много от гражданите го подкрепят. Инфлацията е в пъти по-висока от средно европейската. Беше пропуснат момента за даване на адекватни помощи за бизнеса, а това доведе до повишаване на цената при производителите. Ще говорим и с ПП по отношение на вота на недоверие. Търсим хора с държавническо мислене. Държавата се води към фалит. Очакваме оставката на това правителство, то не е полезно за България. В коалицията се мразят помежду си, обединявала ги е жаждата за власт и омразата към ГЕРБ“, коментира Сачева.

- реклама -