Ден на обрати – късметът ще следва тези зодии (ХОРОСКОП)

Днешният ден ще донесе куп съдбоносни обрати за представителите на зодиака – за едни късметът ще е на тяхна страна, а други ще трябва да се потрудят повечко.

Овен

Днес ще си мислите за нещо, което от доста време е на дневен ред и по някакъв начин възприемате като пречка. Възможно е да е въпрос, възникнал при общуването с определен човек, препятствие в кариерата или някакъв страх, който непрекъснато ви възпира. За каквото и да става дума, точно сега събитията ще ви подтикнат да разрешите проблема.

Телец

Днес има риск да ви се качат на главата. Не позволявайте това – не се проявявайте като „прекалено добри“. Във ваша полза ще е в службата да сте малко по-смели и да поемате инициативата, а не да чакате нещата да се случват от само себе си.

Близнаци

Днес ще получите подкрепа – може да разчитате на приятелите си, на съмишленици, а, що се отнася до бизнеса, нищо чудно да постигнете договореност, благодарение на която ще си осигурите необходимото ви партньорство и нечие съдействие по определен проект. Работете съвместно с други хора в името на общи интереси – това е рецептата за успех през днешния ден.

Рак

Днес събитията ще ви подтикнат да погледнете реалистично на любовната си връзка или на взаимоотношенията си с друг човек. Любов, желание, страст – това са чудесни чувства, но сега ще си припомните, че една връзка също означава взаимни отговорности и изпълнение на ангажиментите към другия.

Лъв

Днес ще сте много работоспособни и ще обърнете внимание на делнични въпроси или на някои детайли, които обикновено пропускате. Не оставяйте работата си недовършена – ще е във ваша вреда. Вероятно ще се наложи да контактувате с длъжностни лица или с представители на различни институции.

Дева

Денят е чудесен за вас – в работата ще проявявате професионализма си и безпроблемно ще изпълнявате това, което сте замислили. Ако сте началник, лесно ще наложите авторитета си, но внимавайте да не прекалите с критиката и изискванията – това няма да бъде във ваша полза, защото ще настрои хората срещу вас и нищо чудно да започнат да ви правят напук.

Везни

Днес не позволявайте на негативните мисли да вземат връх. Дори да сте решили, че сте изправени пред някакво непреодолимо препятствие, има голяма вероятност към края на седмицата да намерите изход, който до този момент не сте успели да откриете. Спазвайте поетите ангажименти.

Скорпион

Днес може да сте много продуктивни, но за целта трябва да създадете по-добра организация и да не отлагате за утре онова, което сте способни да свършите сега. Денят ще е динамичен, така че се активизирайте и не очаквайте да ви бъде спокойно.

Стрелец

Денят за вас ще е успешен в професионално отношение, особено ако имате собствен бизнес или работите за себе си. Общуването с колеги и партньори ще бъде конструктивно и ще дава резултати – възможно е да подпишете договор, който подготвяте отдавна, или да укрепите сътрудничеството си с делови партньор.

Козирог

Ако днес ви вълнува темата за здравословното ви състояние, помислете дали тялото не ви подсказва, че е време да направите промени в начина си на живот, дори и да предприемете по-сериозни стъпки. В работата ще сте доста критични както към себе си, така и към околните.

Водолей

Днес обстоятелствата ще ви подтикнат да говорите това, което мислите, както и да покажете по-голяма смелост, когато предявявате искания към околните – както спрямо партньори и близки, така и към колеги и работодатели. Това може и да не се хареса на някои хора, но вие едва ли ще отстъпите.

Риби

Днес ще ви занимават финансови въпроси, а новините ще са добри за вас – може да намерите разрешение на стар проблем или да поемете ангажимент, който да ви донесе допълнителни доходи. Спокойно подписвайте договори и споразумения – условията ще са благоприятни.

- реклама -