Ден на доброто! Сандра Бълок дари 100 000 долара за спасяване на животните от пожара в Калифорния

Сандра Бълок дари 100 000 долара, за да се осигурят грижи за животните, които бяха евакуирани по време на пожарите в Калифорния.

54-годишната холивудска звезда е дарила парите на организацията „Хуманно общество наокръг Вентура“, която ще допринесе да бъдат спасени домашни любимци и ще се грижи за тях.

Във Facebook от организацията изразиха признателността си за направеното дарение: „Усилията ни за спасяване и евакуиране на тези животни привлякоха вниманието на Сандра и нейния екип, които засвидетелстваха подкрепата си“.

Дарението на Сандра Бълок ще даде възможност да се осигурят грижи за редица животни, включително коне, бикове, магарета, свине, кокошки, патици, кучета и котки, които бяха принудени да избягат от бушуващите пожари.

Дарение за „Хуманно общество на окръг Вентура“ в размер на 20 000 долара е направила и фондацията на звездата от „Далас“ Виктория Принсипалстава ясно от друг пост на организацията.

Холивуд отмени няколко церемонии за филмови премиери заради опустошителните пожари. Без бляскаво представяне останаха „Bird Box“ със Сандра Бълок, „Под сребърното езеро“ с Андрю Гарфийлд, „Балада за Бъстър Скръгс“ на братя Коен, както и „Instant Family“ с Роуз Бърн и Марк Уолбърг.

- реклама -