Делян Пеевски ДПС

Делян Пеевски се появи във велинградското село Пашови – Снимки

Кандидат за евродепутат – Делян Пеевски, се появи за първи път от много време насам на публично място.

Младежката организация на ДПС във Велинград публикува съобщение и снимки на официалната си страница във фейсбук. Там се казва, че депутатът на ДПС е бил на среща с избиратели във велиградското село Пашови.

За пореден път областното ръководство на Движението за права и свободи – Пазарджик организира благотворителна вечеря за жителите на велинградското село Пашови. Тя е по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан, се казва в съобщението.

Сред гостите, на превърналият се в традиция “ифтар” бе народния представител и кандидат за европейски депутат Делян Пеевски. За поредна година, той уважи празничната вечеря и лично поздрави жителите на село Пашови.


Сред гостите на превърналата се в традиция вечеря, бяха Камен Костадин от Централното оперативно бюро на ДПС, депутатът Сергей Кичиков, областният председател на ДПС Юмер Хамза, общинския лидер на партията Исмаил Моллов, кметовете и общинските съветници от общината от Движението за права и свободи.


По-късно г-н Пеевски посети и село Света Петка, където повече от час по “приятелски” разговаря с хората в малкото населено място.

- реклама -