Делян Добрев, предложение, компенсации, бизнес, ток, цена

Делян Добрев към ДБ: След „Защо не“ на Асен Василев за Газпром, къде ви е „спонанният“протест?

Вчера бившият финансов министър и съпредседател на ПП Асен Василев заяви, че не вижда никакъв проблем да се взима газ от Газпром, за да се допълни хранилището в Чирен. Той каза: Ако „Газпром“ могат да подадат евтин газ, който да сложим в Чирен, и след това да знаем, че ни е гарантирано да си го ползваме – защо не? Тези думи на Василев предизвикаха вълна от коментари, заради рязката промяна в позицията. Припомняме, че само преди малко повече от месец от ПП бяха на коренно противоположно мнение. Ето какво написа Делян Добрев по темата:

Делян Добрев, ГЕРБ Фейсбук:

Демократична България, какво стана с протестите? Вашият „подходящ за Премиер“ Асен Василев каза „Защо не?“ на газа от Газпром. Няма ли да организирате някой „спонтанен протест“ пред Продължаме Промяната? Втори ден няма реакция от вас. Още ли търсите тяхната любов и подкрепа за предизборна коалиция?

В този пост искам да се обърна специално към моя приятел от ДБ г-н Мартин Димитров. Марто, ти си почтен човек. Ако не е протест, няма ли поне да драснеш някой ред във ФБ по тази тема? Очаквам реакция поне от теб.“
- реклама -