Шуробаджанащина: Назначиха роднина на депутат за шеф на РУО

Шуробаджанащина: Назначиха роднина на депутат за шеф на РУО. За това алармира във Фейсбук бившият образователен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Красимир Вълчев.

„След “успешното”

налагане на почтеността

във всички сфери на обществено-икономическия ни живот, продължава и деполитизацията на образованието. За изпълняващ длъжността началник на Регионалното управление на образованието в Стара Загора е

назначена тъщата на брата

на народния предтавител от Продължаваме промяната Радослав Рибарски“, написа той в социалната мрежа, където сигнализира за случая на шуробаджанащина.

От днес Милена Йолдова-Стоянова e изпълняващ длъжността началник на Регионално управление на образованието в Стара Загора.

Красимир Вълчев: Нинова да не си приписва заслуги, които не са нейни, а да направи нещо за образованието – Flashnews

Това съобщиха за Радио Стара Загора от пресцентъра на Министерство на образованието. От там потвърдиха, че досегашният титуляр на поста Татяна Димитрова е освободена

заради дисциплинарни нарушения.

Те се изразяват в това, че не е упражнила контрол върху дейността на директорите на училища на територията на област Стара Загора, свързана с организацията и контрола на учебния процес в училищата.

Диян Стаматов: Явно говоренето чрез медиите продължава – променят закона за образованието без обсъждане – Flashnews

На 3 май Димитрова обяви, че е уволнена дисциплинарно във връзка с извършени проверки през януари и във връзка с допуснати нарушения на директори на училища.

- реклама -