ДБ: Отказахме среща с кандидата за премиер на ГЕРБ – Видео

Ние вербално и писмено отказахме среща с кандидата за премиер на ГЕРБ. Това заяви ген. Атанас Атанасов по повод поканата на Борисов да водят разговори за подкрепата на кабинета на ГЕРБ.

Ето и официалното писмо на ДБ с отказа:

„Уважаема г-жо Атанасова,
В отговор на Вашата покана за консултации във връзка с връчения проучвателен мандат за съставяне на Министерски съвет на ПГ ГЕРБ-СДС бих искал да Ви уведомя, че нашите предизборни ангажименти и каузата на Демократична България за дълбоки реформи в правосъдието и борба със системната корупция, изключва възможността да се отзовем на Вашето предложение. ГЕРБ продължава да бъде основен носител на порочния управленски модел “Борисов” и опитите за лансиране на фасаден състав на Министерския съвет от подставени лица по никакъв начин не променя този факт.
С уважение
Христо Иванов“

ГЕРБ се опитаха да откраднат Росенец. Те са чули, че ще инициираме комисия и за да избегнат да подкрепят това наше предложение, внасят свое. Но избързват леко и закъсняват фатално, защото големият въпрос към тях е защо не внесоха такава комисия в предишния парламент, Росенец се случи тогава, припомни от своя страна председателят на ПГ на ДБ Христо Иванов.

Борисов и днес лъже – нагло и безпардонно, че аз някога съм искал да бъда главен прокурор, посочи Иванов в отговор на думите на премиера в оставка, изречени при изписването си от болницата по-рано днес.

Когато говорим за идеологически допирни точки, какви такива точки бихме могли да имаме ние с един лъжец, попита Христо Иванов на трибунка в кулоарите на парламента.

- реклама -