интервю, радио, полов акт

Датско радио излъчи интервю, записано по време на сексуален акт

Датска журналистка записа интервю по време на сексуален акт в суинг клуб, което бе излъчено като част от материал за отпадането на ограниченията срещу Ковид-19.

Луис Фишер е автор на материала по датското РАДИО4 за отварянето на вратите на клуб край столицата Копенхаген след разхлабването на пандемичните мерки.

В предаването, излъчено по-рано тази седмица, Фишер интервюира посетители в клуба и се включва в партито. На част от записа се чува разговора й със сексуалния й партньор и звуци по време на акта им.

Пред в.“Юландс постен“ Фишер обяснява, че това е много потайна общност и тя искала да създаде атмосфера на доверие с хората, които интервюира.

Програмната директорка Тина Крагелунд одобрява подхода на журналистката. „Според мен е готино, когато репортерите ни експериментират и правят журналистика по различен начин“, каза тя пред вестника. Радиостанцията преди това е дала зелена светлина на Фишер да влезе в сексуален контакт в клуба, ако го поиска.

Крагелунд каза пред шведското радио SVT, че датската радиостанция няма резерви към нещо така универсално като секса. Журналистите често прибягват до личния си опит, когато работят, отбеляза тя.

„Навлязохме в ситуацията много по-дълбоко, отколкото би се получило, ако просто бяхме гледали отстрани“, каза тя пред SVT.

Фишер сподели, че някои колеги й казали, че е преминала границата, но повечето от реакциите били положителни.

- реклама -