Дъстин Хофман уличен в сексуален тормоз

Холивудският актьор Дъстин Хофман подложил на сексуален тормоз 16-годишна съученичка на дъщеря си.

От публикация в списание „Варайъти“ става дума за Кори Томас, която през 1980 г. учила с дъщерята на Хофман – Карина в училище в Ню Йорк.

Томас твърди, че веднъж заедно с дъщерята на актьора била в хотелската му стая. След като Карина си тръгнала, Томас останала сама с Хофман. Тогава актьорът, излизайки от банята, показал голото си тяло. Освен това той помолил момичето да му направи масаж на краката и направил неприлични изявления за нея. Томас отбелязва, че тя приела инцидентът за изключително унизителен и едва години по-късно тя могла да разкаже на семейството си за това.

Публикацията съдържа и думите на още две жени, които обвиняват Хофман в насилствени сексуални действия. Едната от тях – Мелиса Кестър, участвала заедно с актьора в работата по филма „Ищар“ (1987). Кестър казва, че актьорът, който бил с нея в аудио студиото по времена запис на песен, без нейно съгласие пуснал ръка под дрехите й и се прилепил до тялото й. По-късно Хофман постоянно звънял на момичето по телефона, което много я плашело.

Името на третата жена в публикацията не се разкрива. Тя каза пред репортерите на „Варайъти“, че била начинаеща актриса, когато се запознала с Хофман. Той я опипвал докато пътували с кола.

„Варайъти“ цитира представител на Хофман, който посочва, че всички обвинения срещу актьора са „клеветнически измислици“.

- реклама -