Дъщерята на Стивън Спилбърг Микаела с кариера на стриптизьорка

Дъщерята на Стивън Спилбърг Микаела е амбициозна екзотична танцьорка, която вече продуцира свои порно клипове.

23-годишната дъщеря на легендарния режисьор – която беше осиновена от Стивън и съпругата му Кейт Кейпшоу, когато беше бебе – в момента си изкарва прехраната, като създава самостоятелни порно клипове и се надява да си намери работа като танцьорка в елитен стриптийз клуб, след като получи лиценз за работата си.

Тя каза пред „The Sun”: „Наистина ми омръзна да не мога да се възползвам от тялото си. Просто се уморих да работя ден за ден по начин, който не ме удовлетворяваше”.

Микаела съобщи новината на родителите си през FaceTime през уикенда и казва, че те по-скоро са били „заинтригувани“ от избора й на кариера, а не са били „разстроени“.

За родителите си тя каза: „Безопасността ми винаги е била приоритет номер едно за тях. Правя това, не от желание да нараня някого или да бъда злобна – правя това, защото искам да почета тялото си по начин, който е доходоносен”.

“Всъщност мисля, че след като видят колко далеч съм се оттласнала от дъното, на което бях преди година и половина, те ще погледнат по различен начин и ще си кажат: „Леле, всъщност сме отгледали една самостоятелна млада дама”, заяви Микаела.

- реклама -