YSL

Дъщерята на Синди Крауфорд бе звездата в ревюто на YSL – ГАЛЕРИЯ

„Модата избледнява, стилът е вечен!“

Тези думи на покойния Ив Сен Лоран отзвучаха като ехо снощи под Айфеловата кула. Но, казани не на глас, а чрез мода. Неговият наследник Антъни Вакарело, който в момента е главен дизайнер на YSL представи последната колекция на бранда, но не изневери на онзи стил, създаден от Сен Лоран преди близо половин век, който отличава всяка една дреха на марката.

Моделите препращаха към емблематични работи на Сен Лоран от 80-те години, когато той лансира пищно набраните поли и рокли за нощни партита и светски събития.

Сега Вакарело, който е от италианско – белгийски произход обаче е обърнал нещата с „краката нагоре“.

Бюстиетата на роклите стават поли, а пищността на шифона обгръща горната част на женското тяло, „разливайки“ се и в ръкави.

Разбира се в новата колекция на YSL за сезона Пролет/Лято 2017 присъстват и емблематичните шапки на бранда, а за по-хладните пролетни нощи няма нищо по-добро от кожена наметка от лама.

Дъщерята на Синди Крауфорд бе звездата на нощта

Мястото, на което се проведе ревюто, което е част от Седмицата на модата в Париж е повече от емблематично. Естествен декор бе Айфеловата кула, под чиито арки дефилираха моделите на YSL.

16-годишната Кая Гербер, дъщеря на Синди Крауфорд открадна шоуто под светлините на Париж снощи. От няколко месеца тя е сред най-популярните лица на модния подиум и всяка нейна поява предизвиква фурор.

Насладете се на феноменалното ревю на Saint Laurent в галерията:

 

- реклама -