Даниел Митов: Изборите на 14 ноември вече са манипулирани, защото МВР се намесва пряко в изборния процес

Изборите на 14 ноември вече са манипулирани, защото МВР се намесва пряко в изборния процес – нещо, което е абсолютно забранено и се случва само в авторитарни държави. Това каза в „На фокус с Лора Крумова” зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

„В българската политика се борави непрекъснато с измислици и внушения. Пресконференцията на Бойко Рашков беше точно това. Историята на Рашков предполага да му нямаме доверие. Той твърдеше в предишната кампания за вота за някакви подслушвания, после се оказа нещо различно”, посочи той.

„Бойко Рашков говореше за някакви сакове и чували,  които после ГДБОП отрече това твърдение. Като не знаят да разберат и тогава да говорят, а не да участват в предизборната кампания, което е недопустимо, особено от служебен кабинет”, каза зам.-председателят на ГЕРБ.

Митов смята, че ГЕРБ не понася никакви удари, защото намали нищо общо. „Внушението е такова, за да понесем удар. Затова го правят. Бойко Рашков хваща някакво доверие у определена група хора, които предпочитат да мислят така ”, допълни той.

 

- реклама -