Митов
сн. БГНЕС

Даниел Митов: „Демократична България“ ще разберат, че са се превърнали в слуги на това, от което се страхуват

Бавно и мъчително „Демократична България“ ще си дадат сметка, че се са се превърнали в слуги на това, от което най-много се страхуват. Това написа във фейсбук заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

Ето и целия му пост:

„Въпросът, който все по тежко стои пред Демократична България е: не направихте ли гибелна грешка, когато нарекохте коалицията ГЕРБ-СДС токсична и отказахте да водите разговори с нас.

Днес започвате да берете плодовете на това решение и трябва да обясните на избирателите си, с какво Станислав Трифонов е по-добър партньор. Твърдяхте, че Борисов действа авторитарно – вероятно Трифонов показва плурализъм и демократичност.

Обвинявахте ни в задкулисие и непрозрачност – предполагам сте възхитени от публичния и прозрачен начин, по който ИТН съставя правителството си. Атакувахте ни за договорки с ДПС – радвам се, че не откривате такива у Трифонов. Упреквахте ни за отношението ни към медиите – сега явно намирате отношението на лидерите на ИТН за възпитано и европейско. И още, и още…

Ще минат дни, седмици, месеци и Вие бавно и мъчително ще си дадете сметка, че сте се превърнали в слуги на това, от което най-много се страхувате. Побързайте с изводите, защото може да се окаже, че път назад вече няма.“

- реклама -