За дамите: Топ 10 мъжки забавления, които непременно трябва да опитате

Дамите все по-твърдо навлизат в света на мъжете. Макар да са захвърлили роклите и полите на своите баби, в панталоните дори за миг не губят своята женственост. Те с лекота се справят с редица мъжки професии, играят на карти, пият в заведенията и лепят тапети у дома с вещината на майстори. Какво обаче им липсва, за да влязат напълно в света на силния пол?

Емоциите

Ето топ 10 на най-необичайните развлечения, които по-рано се считаха за изцяло мъжки.

Стрийптиз

Мъжкият стрийптиз става все по популярен. Жените, които вече са го посетили, твърдят, че не са изпитали никакво неудобство, а са се почувствали освободени от задръжките и са си тръгнали с желание да обърнат внимание на своите половинки.

Покер

Помните филма, в който мъже със сериозни и безизразни лица играят на покер, а Анджелина Джоли прави знаци на своя любим, като му разкрива картите на съперниците му. Истината е, че жените имат по-голям усет към хазарта и могат да направят истински турнири на карти. А специалистите твърдят, че по този начин ще развият своите математически способности.

 

Да се напият в заведение

Не че не се случва с някои жени редовно, но тези, които не са го правили, трябва да опитат, макар и веднъж. Танците на пияна глава нямат равни, твърдят дами, които са се вихрили в разгара на купона след сериозна напитка. Тук обаче трябва да внимавате и да не прекалите, защото последствията могат да бъдат от много смешни до много страшни.

Да посетите цигарен бар

Има го в Куба и разстоянието може да е проблем. Но преживяването си заслужава. Удоволствието се постига и при наблюдаването на процеса – ритуала по подготовката и вдъхването на цигарения дим, който тук има различни аромати. Дори и да не пушите, веднъж в живота си можете да опитате особено ако сте пропътували разстоянието до Куба.

На лов и риболов

Много жени са против лова, защото обичат животните. Но излизането сред природата и срещата с дивия свят не пречи на никого. А риболовът е препоръчан от психолозите, защото успокоява нервите и релаксира организма. Ако останете на палатка, можете вечер да участвате в купона на мъжете. Само дано не се разочаровате от някои от тях.

Да гледате бой без правила

Красиви девойки, които се бият без правила и раздават юмрюци по-добре от мъжете. Ако искате да се уверите, че жените са достатъчно силни да се защитават и да отстояват себе си, наблюдавайте такъв мач. После обаче не правете това вкъщи.

Сафари

Разходете се по пустинята, пропътувайте разстоянието на АТВ, прогонете стреса, а след това релаксирайте на масаж. Ще се почувствате като приказна принцеса.

Насечете дърва

Хич не повдигайте вежди! За мъжете това е уникално удоволствие, защото могат да демонстрират силата си. Ако не можете да насечете нищо, поне ще се позабавлявате в студа.

Вдигнете капака на колата

Ако наистина искате да влезете в емоциите на мъжете, прекарайте около колата си цял ден. Ругайте, хвърляйте инструментите, пушете цигари и пийте една бира със съседките от блока. Сега вече наистина сте опитали всичко!

 

- реклама -