Дали тази целувка е по протокол?

Принц Хари и херцогиня Меган за пореден път показаха, че не са типичните кралски особи, като се целунаха на благотворителна игра на поло в Уиндзор, в която Хари взе участие.

Докато по-големият брат на Хари принц Уилям и съпругата му Катрин никога не се държат за ръце пред камерите, Хари и Меган често демонстрират близостта си, дори по време на официални прояви.

Те често са забелязвани да се държат за ръце, но за първи път двамата си позволиха да се целунат пред камерите.

Принц Хари и херцогиня Меган

Херцогинята на Съсекс присъства на благотворителния поло мач, за да подкрепи съпруга си, който взе участие в играта. Неговият отбор спечели, а Хари отпразнува победата, като страстно целуна красивата си половинка за радост на почитателите им.

Принц Хари и херцогиня Меган

Част от отбора на принц Хари беше поло звездата Начо Фигерас. Ден преди мача той се пошегува: „Обикновено играем един срещу друг, но след като Хари се ожени, вече сме от един отбор“. В Уиндзор Фигерас също беше подкрепен от съпругата си – фотографът и модел Делфина Блакиер.

Начо Фигерас, Делфина Блакиер, херцогиня Меган и принц Хари

Разбира се, няма как херцогиня Меган да се появи на официално събитие и модните критици да не обърнат внимание на избора ѝ на тоалет.

И този път те не пропуснаха да похвалят бившата актриса, която се беше спряла на тъмносиня рокля на венецуелската дизайнерка Каролина Ерера, комбинирана със светли обувки и чантичка..

- реклама -