канабис оранжения нарколаборатория

Далавера: Фирма за канабис на тезгяха за 630 000 евро

Разпродажба на бизнес иновации има в момента сред предприемачите, показа проучване на „Телеграф“.

Фирма с лиценз за отглеждане на медицински канабис се продава за 630 000 евро.

Сред офертите за нетрадиционни инвестиции е и кислороден бар с оборудване за 3500 лв., както и солни стаи.

Оферти

Предложението за дружеството за лечебна марихуана включва целия функциониращ вече бизнес. Компанията е в Македония и има лиценз от държавата.

Има персонал и необходимите сгради, оранжерии и оборудване, пише в обявата на собствениците. Фирмата има и персонал от четирима души.

Кислородният бар, който е в продажба, може да се вземе и под наем. Намира се в Пловдив. В обявата пише, че става дума за перспективен бизнес, насочен към здравословния начин на живот. Услугата предлага вдишване на чист кислород в комбинация с етерични масла, което освен много полезно е и изключително приятно, пишат собствениците. Според тях инвестицията е подходяща за хотели и спа центрове. Тази иновация се използва в някои клиники, обясниха експерти. И допълниха, че подобни барове има в целия свят, като идеята за тях е тръгнала от Торонто.

Реклама

Повечето от бизнесите, които се продават, вървят с редовни клиенти, както и разработени страници в социалните мрежи за реклама. Солните стаи и в София, и в останалите градове от страната се популяризират най-много чрез Facebook. Една от най-евтините оферти е за солна стая в Севлиево за 10 000 лв.

Продава се самият бизнес, който може да бъде продължен на същото място. Помещението е под наем, уточняват продавачите. За същия бизнес в София трябва да отделите 27 000 лв. За тази сума може да купите 4 помещения, разпределени с преддверие, обзаведено с мека мебел, голяма витрина за продажба на продукти от хималайска сол, детски кът, гардеробчета и рецепция. Изградената солна стая е около 20 кв. м с капацитет от 8 деца и 8 възрастни.

- реклама -