Да спиш във вятърна мелница- една различна почивка на Санторини

С изглед към Егейско море и всичките съпътстващи го живописни залези, луксозният комплекс Windmill Villas предлага три вили за идилично бягство на спокойния североизточен бряг на остров Санторини.

Комплексът е създаден в хармония с архитектурата на традиционните вятърни мелници и носи в себе си местната автентична атмосфера.

Във всяка триетажна вила ще намерим всички екстри на луксозен хотел – от напълно оборудвани кухни до самостоятелни басейни и джакузита. В духа на цикладските острови, стените на помещенията са с плавни и гладки извивки, мебелите са минималистични и най-често вградени, а капаците на прозорците – дървени и в ярки цветове.

Макар и индивидуално проектирани, интериорът на вилите е сходен. Те споделят един и същ стил, като съчетават елегантните удобства с типичните за Средиземноморието комфорт, топлина и цветни градини.

В приземния си етаж всяка вила разполага с дневна и трапезария с красиво обзаведена кухня. А ако човек погледне през прозорците, ще види само едно – лозя и синьо море.

На всеки от горните етажи има прекрасна спалня, боядисана в пастелни тонове, удобно легло с луксозно спално бельо и баня с тоалетна.

Windmill Villas са далеч от тълпите туристи, които Санторини (а и всеки дошъл тук) познава. Но в същото време те са и удобно близо до столицата Фира и до селцето Ия. Точно заради това те са идеален избор за всеки, който търси спокойствие и тишина.

А релаксиращите спа процедури и обиколките сред природата са само две от многото възможности за почивка, развлечения и забавления, които островът предлага.

- реклама -
error: Съдържанието е защитено