Аспарух Илиев
сн. Фейсбук

Д-р Аспарух Илиев: Не си хабете парите за скъпи изследвания и противосъсирващи ако нямате оплаквания

Иска ми се да оборя пореден медицински фолклор – РНК ваксините НЕ предизвикват повишение на тромбозите. Данните са от стотици милиони пациенти, независимо какво на д-р Гошо или Пешо му се е сторило на кабинет.
Не е необходимо да се тествате за Д-димери, които се увеличават и при инфекции, както и ако си ударите дупето по стълбите.
Това пише в профила си във ФБ д-р Аспарух Илиев, който е ръководител на лаборатория в Берн и експерт по безопасност на ваксините.
Не си хабете парите да се тествате по лаборатории за какво ли не без причина и оплаквания, още по-малко да пиете противосъсирващи от всякакъв вид – това са лекарства с много сериозни странични ефекти.
Това поголовно ненужно подплашване около ваксините, за тестове преди и след първа и втора игла, както и предписване на доста скъпи медикаменти „за всеки случай“ започва да ми понамирисва на злоупотреби.
Допълнение: препоръките за пиене на аспирин протект след ваксинация за месец и пр., което се затъпва от някои колеги, НЕ Е правилно и НЕ СЕ препоръчва от нито една международна експертна група.

Иска ми се да оборя пореден медицински фолклор – РНК ваксините НЕ предизвикват повишение на тромбозите. Данните са от…

Posted by Asparouh Iliev on Saturday, April 10, 2021

- реклама -