Ариана Гранде

COVID-19 събра Ариана Гранде и Джъстин Бийбър за благотворителен дует – ВИДЕО

Ариана Гранде и Джъстин Бийбър се обединиха за дует за събиране на средства за децата на борещите се на предна линия с коронавируса.

Двете звезди, които са на по 26 години, пуснаха парчето си „Stuck With U“ рано в петък сутрин.

Вече обичайното музикално видео в стил „Снимане от дома“ показва Гранде да се въргаля уютно в леглото кучето си – и да се върти около мистериозен мъж в края на песента. Според клюките това е новото й гадже, който е агент за недвижими имоти.

А, Бийбър показва лични кадри със съпругата си Хейли Болдуин, в които двамата се прегръщат, целуват, тренират и се разхождат.

Видеоклипът включва и фрагменти, изпратени от фенове и известни личности, включително Кайли и Кендъл Дженър, звездата от НБА Стивън Къри и съпругата му Айеша, Елън Дедженеръс и Гуинет Полтроу, която танцува бавно със съпруга си в карирани халати.

Някои клипове представят хора, често с домашни любимци, със знаци, благодарящи на здравните работници, докато други включват тийнейджъри, танцуващи в абитуриентски рокли – макар че за мнозинството от тях традиционното събития за завършване на гимназията беше отменено заради COVID-19.

„2 бебета, вече пораснали, най-накрая си сътрудничат!“, написа Бийбър в Instagram.

„Stuck With U“ е първият им съвместен сингъл.

„Не мога да го изрека напълно ……… колко съм щастлива, че чакахме толкова дълго да направим този дует. Това, че можахме да дадем гласовете си на този проект и да си сътрудничим по този въпрос, беше толкова изпълващо и аз наистина много обичам тази песен. Благодарна съм, че правя това с моя приятел“, сподели от своя страна Гранде.

Приходите от песента ще отидат за детската фондация First Responders Children’s, която предоставя безвъзмездно средства и стипендии на децата на здравните и спешните работници в САЩ.

- реклама -