Кайл Уокър
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Сити глобява Уокър с 283 000 евро за двете проститутки

Манчестър Сити ще предприеме разследва на инцидента със защитника Кайл Уокър. Той беше хванат, че си е поръчал проститутки по време на периода на изолация.

Според „Мирър“ клубът ще глоби футболиста с 250 000 паунда (283 000 евро). Уокър заработва в Сити по 110 000 паунда седмично.

Играчът вече се извини публично за това, че покани в дома си двете момичета. Те пристигнали в дома на Уокър в Хейл и останали там няколко часа. „Това, което той е направил е напълно противоположно на ролята му на човек за пример. А ние, и като клуб и като личности трябва да правим всичко, за да помогнем на медиците и всички други хора, които се борят с коронавируса. Разочаровани сме от случилото се“, се казва в изявление на Сити.

Ден след срещата с двете момичета защитникът призова хората да се съобразят с всички установени препоръки за борбата с коронавируса. Каненето на непознати и близките контакти с тях със сигурност не влизат в това число.

Уокър се е опитал да скрие самоличността си и се представил с различно име, но едно от момичетата го е разпознало. Също така те са успели да го заснемат по бельо.

- реклама -