Нинова заплахи централа БСП

Човекът, заплашвал Нинова и Радев, опитал да влезе в централата на БСП

Човекът, който заплашваше мен и президента Радев с СМС-и опита да влезе в централата на партията, но отказвам охрана от НСО.

Това съобщи лидерът на БСП Корнелия Нинова в Народното събрание

Нинова поясни, че на 27 ноември този човек се е опитал да влезе в централата на партията, но охраната го е отстранила. „Подадохме сигнал в МВР, тъй като и преди той беше отправял заплахи към президента Радев и към мен. Оттам нататък МВР пое случая. Човекът е имал разправия с охраната на „Позитано“, но не е успял да влезе при Нинова“ обясни, партийният лидер.

Служители от отдел „Убийства“ ходили на „Позитано“ и разпитвали охраната, секретарката, на която се е обадил по телефона и административния директор, който е слязъл долу. Нинова, обаче нямала контакти с него, а е била в кабинета си, работейки.

Нинова поясни, че е разбрала за пръв път кой е този човек, когато е отправил заплахите с СМС-и.

Въпреки това, обаче Нинова уточни, че че няма да поиска охрана от НСО, защото, според нея, парите на хората не трябва да отиват за охрана на политиците. Тя е на мнение,че този случай няма връзка с пътните инциденти, които претърпя наскоро.

От друга страна тя посочи, че от БСП са отправили поканите за лидерската среща, но още нямат отговор от парламентарните групи.

- реклама -