Човек на Слави към Манолова и Хаджигенов: Бракът по сметка свърши

Сутринта слушах Хаджигенов. Преди малко слушах Мая Манолова. После прочетох отговора на Хаджигенов. Това написа във фейсбук адвокатът Радостин Василев, който е кандидат за депутат от „Има такъв народ“, областен координатор на партията на Слави в Плевен и един от ценените специалисти в ИТН.

На сайта й е представен в рубриката „Хората зад Слави“ и бше един от специалистите, които Трифонов представи по телевизията си 7/8 преди изборите като хората, които са зад програмата му и ще ни управляват. В последните 13 години той се е занимавал и с международно спортно право.

По-рано през деня от изявление Манолова и Дончева стана ясно, че Хаджигенов  може да остане извън НС заради изказване.

„Понеже съм граждански адвокат и се явявам по бракоразводни дела, ми се струва, че бракът по сметка приключи и съпрузите вече откритото показват колко се ненавиждат. Разводът ще е по исков ред. За съжаление са в режим на съпружеска имуществена общност и липсва брачен договор. Най-тъжно е, че 100 000 души ще платят за този развод, а още милиони са принудени да слушат скандалите на младото семейство“, написа още подигравателно Василев.
- реклама -