Чолаков: Абсолютно невъзможно е депутати на ГЕРБ да подкрепят правителството на Василев

Чолаков: Абсолютно невъзможно е депутати на ГЕРБ да подкрепят правителството на Василев.

Абсолютно невъзможно е депутати на ГЕРБ да подкрепят правителството на Асен Василев. Това коментира депутатът от партията Радомир Чолаков. Той посочи, че за страната е добре да има избори, за да може да се преодолее политическата агония.

„В последните седмици парламентарната група на ГЕРБ, която се състои от 59 депутати, гласуват 59. Ние не се разболяваме, както казаха моите колеги на шега. От ПП не са търсили наши народни представители. Те са наясно, че няма смисъл да опитват”, добави Чолаков.

Според него настоящото правителство на Петков е „абсолютно провалено” и това се виждало по всички линии. „Министърът на финансите, който сега е номиниран за премиер, дори не можа да направи държавния бюджет. Това, което беше гласувано, беше предложението на ГЕРБ. Как ще се оправи с държавата – не ми е ясно”, отчете депутатът.

Той предполага, че от „Продължаваме Промяната” ще опитат още малко: „Много би било интересно да напазаруват още няколко депутати, за да се дискредитират докрай. Защото те наистина трябва да се дискредитират докрай. Но това ще е някаква агония, която в най-добрия случай за тях ще продължи още 2-3 месеца”, е мнението му.

Още по темата:

- реклама -
error: Съдържанието е защитено