Катастрофа АМ Струма

Четирима ранени в катастрофа край Джерман

Четирима са ранени в тежка катастрофа между два автомобила край село Джерман на АМ „Струма” в района на Дупница.

катастрофа АМ СтрумаКъм 15,10 часа е подаден сигнал за катастрофа между два автомобила с ранени. Ударили са се два автомобила – „Нисан” със софийска регистрация и „Опел” с румънска регистрация. Румънският автомобил излита от пътя, в участък, където няма мантинела, спуска се по ската, плъзга се по отводнителната канавка, продължава 80 метра, след което спира, завъртайки се в обратна на движението си посока. Българският „Нисан” остава в канавката, след румънския.

Катастрофа АМ СТрумаОт румънския автомобил са закарани 3-ма пострадали в болницата в Благоевград. Една бременна жена, най-вероятно от българския автомобил е закарана в болницата в Дупница. Катастрофата става в лентата за движението от Благоевград към Дупница.

На 2 км след тази катастрофа друг лек автомобил с кюстендилска регистрация излиза на лява крива в дясно в пътя и се разбива в мантинелата. Катастрофата става в платното за Дупница-Благоевград. При това произшествие няма пострадали. Причините и за двата пътни инцидента се изясняват от екипи на Пътна полиция – Дупница.

- реклама -