Брад Пит

Червеният килим прегря: Брад Пит и Леонардо ди Каприо в Кан за новия филм на Тарантино – СНИМКИ

Сексимволите на американското кино Брад Пит и Леонардо ди Каприо представиха новия филм на Куентин Тарантино тази вечер на фестивала в Кан.

Червеният килим прегря от емоции, двете звезди побъркаха фенките

Лео и Пит бяха облечени в стилни смокинги и изглеждаха зашеметяващо. Заедно с двамата актьори пред камерите дефилира и Марго Роби, която също играе главна роля в „Имало едно време в Холивуд“.

Филмът е един от най-чаканите тази година. Действието разказва реални събития и се развива в Лос Анджелис през 1969 г.

Актьорът Рик Далтън, в чиято роля влиза Леонардо ди Каприо, заедно със своя дубльор Клиф Бут (Брад Пит) се опитват да пробият в меката на киното.

Но, Далтън има много известна съседка – Шарън Тейт /в ролята Марго Роби/, съпруга на Роман Полански. Тя е убита бременна в осмия месец от последователите на Чарлз Менсън. Той е американски престъпник, известен като главатаря на псевдокомуната „Семейство Менсън“, зародила се в Калифорния в края на 60-те години.

Освен за смъртта на Тейт, Менсън е обвинен и в убийствата на Лено Ла Бианка и Розмари Ла Бианка, извършени от членове на групата по негово разпореждане.

Името на Менсън се свързва с „Хелтър Скелтър“ – израз, заимстван от едноименната песен на „Бийтълс“. Интерпретацията на Менсън върху текста на песента е, че тя описва апокалиптична расова война, чието начало би се катализирало от неговите убийства.

Във филма участва и легендарния Ал Пачино, който се въплъщава в ролята на Марвин Шварц, агент на актьора Рик Далтън. Към звездният екип се присъединиха и Деймиън Люис, Дакота Фанинг, покойния Люк Пери и Никълъс Хамънд.

- реклама -