Секо

Черно море привлече португалец

Португалецът Уго Андре Родригес Секо е поредното ново попълнение на Черно море. Той се присъедини към лагера на “моряците” в Банско вчера, а днес направи първа тренировка с тима. Секо играе еднакво добре като ляво и дясно крило. През последните два сезона той е бил част от елитния португалски Академика де Коимбра.

Секо е роден на 17 юни 1988 г. в Лоуса. Португалецът дебютира в професионалния футбол през сезон 2007/08, когато записва 8 мача за Анадиа. На следващия сезон преминава в Нелас. През сезон 2009/10 играе за Академика Висеу, като взема участие в 16 мача и вкарва 1 гол.

След това прекарва една година в малтийския Сейнт Лоурънс Спърс, а през 2011 г. се завръща в Португалия и подписва с Бенфика (Кастело Бранко). Там вкарва 6 гола в 14 мача и преминава във Фатима. През сезон 2013/14 отново играе за Бенфика, а през лятото на 2014 г. е привлечен от елитния Академика. За два сезона в този отбор изиграва 43 срещи, в които реализира едно попадение.

Днес футболистите на Черно море изкараха тежка тренировка, в която се наблегна на силов комплекс, а утре предстои поредната им контрола. Те ще се изправят срещу местния Банско. Началният час на двубоя е насрочен за 18:30 часа.

- реклама -