Черно море Кузман

Черно море подписа със словак

Ръководството на Черно море, в лицето на изпълнителния директор Марин Маринов, договори личните условия със словашкия нападател Марек Кузма. Той е поредното ново попълнение в отбора на варненци.

Кузма е роден на 22 юни 1988 г. в Тренчин. Играл е за тимовете на Слован (Братислава), Спартак Миява, а последно е носил екипа на Злате Моравце. Има 17 мача за юношеския национален отбор на Словакия до 19 г. и 6 двубоя за младежкия тим на страната до 21 г.

В същото време стана ясно, че последната проверка на Черно море от лятната подготовка срещу Черноморец (Балчик) на стадион „Тича“ в събота, ще започне в 18:30. Преди нея ще бъде и официалното представяне на отбора за новия сезон. Днес моряците проведоха поредното си интензивно занимание , като започнаха със силов комплекс , а тренировката завърши с двустранна игра. Все още по индивидуална програма на облекчен режим продължават да се подготвят възстановяващите си от травми Бакари и Стефан Станчев, като медицинския щаб увеличава постепенно натоварванията им.

- реклама -