онлайн

Черният петък наближава: Двама от всеки трима души ще пазаруват онлайн

Приблизително двама от всеки трима души възнамеряват да направят покупка на предстоящия Черен петък. Това показва проучване Millward Brown, които отчитат все по-голям интерес и у нас от разпродажбите, известни в САЩ като Black Friday – денят, в който повечето магазини обявяват огромни разпродажби.

200 хиляди продукта чакат купувачите си на склад

Най-големия български онлайн магазин се е подготвил солидно за Черния петък.

Данните от проучването сочат, че eMAG е първият избор, за който се сещат потребителите във връзка с предстоящите разпродажби. Освен това 70% от анкетираните са пазарували онлайн и намерението за онлайн покупки на Black Friday  е по-голямо, отколкото в традиционните магазини.

За шеста поредна година eMAG.bg организира Black Friday в България и вярваме, че ще оправдаем очакванията на потребителите с голямо разнообразие от хиляди избрани оферти в различни категории. Black Friday е за всеки и е само един ден, на 23 ноември, така че бъдете готови!“, заяви Тудор Манеа, вицепрезидент на eMAG.

За тазгодишния Black Friday eMAG ще предложи над 75 000 продукта на склад от категориите телевизори, мобилни телефони, лаптопи, малки домашни електроуреди, мода, парфюми и козметика, автомобилни аксесоари, както и игри и играчки

Логистиката на онлайн магазина се намира в огромен склад с площ от 125 хиляди квадратни метра или иначе казано може да пазарувате разнообразие от 1 милион стоки, разположени в помещение с размера на 20 футболни игрища.

Кратък наръчник за Black Friday 2018

  • Заедно със семейството направете списък с любимите си продукти;
  • Инсталирайте приложението на eMAG и лесно го поръчайте отвсякъде. Ако приемете известията, ще бъдете уведомени, когато започне Black Friday в eMAG.
  • За да извършвате бързо покупки, уверете се, че сте запазили данните за картата си в своя профил.

За това издание на кампанията eMAG е обновил сървърите, хостинга и облачните си услуги, с цел да поддържа потребителското преживяване на сайта в деня с най-големия трафик през годината.

eMAG.bg

- реклама -