Томас Андерс

Томас Андерс от MODERN TALKING с концерт преди Коледа

MODERN TALKING – една от най-успешните немски поп групи в историята за всички времена, ще бъде представена за първи път у нас на 14 декември в зала 1 на НДК от “по-добата си половинка” – Томас Андерс.

Емблематичният и магнетичен глас на култовото дуо от 80-те и 90-те години на 20-ти век, секс символ и идол за милиони фенове по света – пристига за двучасов концерт с най-доброто от музиката на MODERN TALKING.

Като коледен подарък

Няколко дни преди Коледа в зала 1 на НДК ще имаме възможност дружно да си припомним, да запеем и ще се раздвижим в ритъма на „Cheri Cheri Lady“, “You’re My Heart – You’re My Soul“, „Brother Louie“ “You can win if you want” и още много други любими песни.

Томас Андерс ще стъпи у нас по покана на организаторите от Event Ease. Очаква се да пристигне в София поне ден преди концерта на 14 декември.

Какво си поръча звездата

Марково шампанско, диетична храна и напитки, много лед и различни видове чай, ще бъдат на негово разположение и неговият бенд в гримьорната, зад сцената в деня на концерта. Звездата има изискване там да бъдат разположени и специални добре осветени огледала, мека мебел и луксозни прибори.

За екипа му ще бъде осигурена много и студена бира.

Промоционалните билетите за събитието на цена от 40 лв., но вече са на изчерпване. Останалите са с цена от 55 до 85 лв., според мястото в залата. ВИП местата в оркестрината са с цена от 120 лв. Всички билети се продават с пълна сила на Ticketportal.bg, а също и в Билетен център в НДК.

MODERN TALKING достигат до № 1 в класациите на 81 държави по света

И то още с появата на първата си песен – “You’re My Heart – You’re My Soul“ oт 1984 г. Следват супер успешните “You can win if you want” и “Cheri Cheri Lady” oт 1985г, “Brother Louie”, “Atlantis is calling (SOS for love)” от 1986 г., а от тогава до днес албумите на легендарното дуо са разпродадени в над 150 милиона копия по света. В историята си дуото никога не попада в челните места на класациите в САЩ, но списание Билборд не веднъж пише и публикува статии за тях, радвайки милионите им фенове от другата страна на океана.

С излизането на компилацията „25 Years Of Disco-Pop“ през 2010 г., MODERN TALKING отново напомнят сериозно за себе си, само години след второто си официално разпадане. И до днес, музиката им е актуална, популярна и звучи по радиостанциите във всички краища на света, а името MODERN TALKING e запазена марка за успех. По неофициални данни това е групата изпяла най-много “любовни песни”.

Томас Андерс пее 11 пъти в Кремъл

Томас Андерс е единствената международна звезда, която изнася цели 11 пъти концерт в историческия Кремъл в Москва, руският еквивалент на Роял Албърт Хол. Повече от 30 години от началото на MODERN TALKING, над 40 години на сцената, повече от 25 издадени албума и множество награди – The Gentleman of Music, както наричат Томас Андерс, има над 420 златни и платинени диска, престижната награда “ECHO”, “Bambi”, “Goldene Europa”, “Goldene Kamera”, “The World Music Award”, Златен и сребърен “Bravo-Otto” и много други отличия. Интересен факт е, че и до днес в Германия фенове от цял свят честват фен-ден на Томас Андерс всяка година в края на септември. Самият той дава голяма част от приходите си за благотворителност.

- реклама -