Чарлийз Терон

Чарлийз Терон разкри защо е избрала актьорската професия

Чарлийз Терон сподели, че майка ѝ ѝ е повлияла да избере актьорската професия, съобщава Контакт мюзик. В момента 43 годишната актриса е една от най-големите звезди в Холивуд, но първата и голяма страст всъщност бил балетът.

На въпрос дали винаги е искала да стане актриса, Терон отговаря: „Не, аз бях балерина, когато бях на четири години и смятах, че това е нещото, с което трябва да се занимавам. Напуснах Южна Африка на 16 години и учех в чужбина, издържах се с моделство. Бях в Ню Йорк и скоро разбрах, че с кариерата ми е свършено и моите колена ми бяха казали чао, а аз никога не съм имала „план Б””.

Тогава майка ѝ Герда идва на помощ, предлагайки на дъщеря си да се опита в сферата на актьорството.

Чарлийз Терон

„Моята майка. Тя долетя, за да ме види през декември, беше смразяващо, аз живеех в едно мазе без прозорци и ядях сладолед. Казах ѝ, че не знам какво да правя, а тя ми отвърна –„Ти никога не си била най-добрата балерина. Технически имаше много други момичета, които бяха по-добри от теб, но когато трябваше да си умиращ лебед, ти беше умиращ лебед, това беше твоето силно място”. И това звучеше толкова смешно, но тогава тя каза – „Знаеш ли какво чух, че снимат филми в Лос Анджелис, трябва да отидеш. Все пак не искаш да си на 80 и да се чудиш какво можеше да бъде” и тя беше права. За това ѝ дължа доста”, сподели Терон.

- реклама -