Чарли Шийн

Чарли Шийн стана веган

Киноактьорът Чарли Шийн се отказва от месото и всички млечни продукти в името на нова фитнес диета. Звездата, която през 2015 г. разкри, че има ХИВ, спазва новия си хранителен режим вече две седмици заедно с новата си приятелка Джулия Стамблър.

Според източници на лайфстайл сайта TMZ 51-годишният Шийн става рано всяка сутрин, за да плува и да прави йога. Той също така яде много ориз и зеленчукови бургери, които приема заедно с кафе с кокосова вода.

По-рано Чарли заяви, че вече от една година се е отказал от тежките наркотици и почти не пие алкохол, но въпреки това страда от признаци на деменция заради коктейла от медикаменти, които приема за борба с ХИВ.

През юни стана известно, че Шийн има връзка с 26-годишната Стамблър, която е бивша бавачка на близнаците му Боб и Макс от бившата му съпруга Брук Мюлер.Чарли и Джулия, която е модел и актриса, са заедно от март.

Бившата звезда на хитовия сериал „Двама мъже и половина” в миналото също се е опитвал да води здравословен живот. През 2016 г. той заяви, че обмисля да започне да тренира и да се храни по-здравословно.

- реклама -