Бургас скърби за Ваня Костова, готвят концерт на 1 август в нейна памет

Бургас скърби за обичаната българска певица Ваня Костова, а нейната звезда полетя към небето. В нейна памет на 1 август в морския град ще има голям концерт, на който ще се пеят нейните песни.

Маетро Стефан Диомов казва, че талантът на Ваня избуява с „Тоника СВ”, където изпява хитове като „Звезда”, „Старата любов” , „Конче мое”, „Рождество” и др.

„Тя дойде при мен още, когато беше ученичка в 11 клас и беше голяма изненада, защото пееше доста добре, тогава имах проблем с първата Тоника. Ева беше бременна, а ни предстоеше турне и взех на нейно място Ваня, така че познавам Ваня преди Тоника. Беше родена певица. Аз вече няколко пъти казвам, че милиони са певците на тази земя, но малцина са истински, а Ваня беше истинска от начало до край беше истинска… Тя изнасяше текста като държеше всяка думичка  да стигне до слушателя”, разказва бащата на „Тоника” маестро Стефан Диомов.

Днес точно в 12 часа бургазлии поставиха цветя пред Часовника, един от символите на черноморския град, а на площада звучаха песните на Ваня.

- реклама -