БСП

БСП се регистрираха за изборите в София, искат Фандъкова да излезе в отпуска

Призовавам Йорданка Фандъкова след тържествената сесия на 17 септември да си уреди отпуската, за да бъдем с равен старт в кампанията и да не ползва ресурса на тази община. Това каза лидерът на БСП в столицата и водач на листата Калоян Паргов.

Днес той внесе в Общинската избирателна комисия документите за участие на „БСП за България“ в местните избори в столицата.

Паргов изрази надеждата си, че кампанията ще бъде позитивна. „Под позитивна разбирам не само на думи, а разбирам и на дела, и на действия, и всички присъдружни помощници на ГЕРБ в тази кампания нека да се укротят малко, за да говорим за политики, за реални проблеми на София и да търсим решения, и нека софиянци сами да изберат кое от тези предлагани решения ще бъдат най- доброто за тях“, заяви Паргов.

Той посочи, че очакванията на БСП за тези избори предвид и основата, която завоювали на европейските избори с тази малка разлика с ПП ГЕРБ, им дават основание за големи очаквания. „Имаме всички шансове, но трябва да ги оползотворим“, заяви той.

- реклама -