Нинова, ваксини БСП програма

БСП готови с план за управление, ако спечелят изборите

При спечелване на изборите сме готови с конкретен и ясен план за управление в първите 100 дни, ако спечелим.

Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова при представяне на предизборната им програма.

„Скъпи български граждани, епидемията COVID-19 ни изправи пред нови предизвикателства и предизвика здравна, икономическа и социални криза.

Правителството на ГЕРБ и „Обединени патриоти“ се провалиха в управлението и в мерките за преодоляването им. Необходими са решителни действия за опазване здравето на хората, възстановяване на икономиката, гарантиране на работни места и доходи. Ние имаме решения.

При спечелване на изборите сме готови с конкретен и ясен план за управление в първите 100 дни, най-важните. Този план е направен с грижа за хората и е ориентиран в четири сектора”, заяви Нинова. Тези, които за вас са най-важните в момента.

Разбира се, ние ще изпълним всяка точка от нашата програма, но за първите 100 дни сме ориентирани към здравеопазване, социална политика, доходи и работни места, икономика, финанси и образование“, заяви Нинова.

Тя представи детайлно приоритетите им в четири сектора, сред които намаляване на ДДС на лекарствата от 20% на 9%,безплатно лекарства за децата до 14 г., започване на преговори за внос на китайската и руска ваксини, с цел хората да имат реален избор; преобразуване на болниците от търговски дружества в лечебни заведения; налагане на забрана за продажба на болници; повишаване на размера на подкрепата на майките -студентки и др.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!

- реклама -