Факултета полицай Провадия пребит пияни задържани момиче, нападение, Южен парк, София Ахтопол, музей, обир, Веселин Денков, Весо Брадата, ресторант, акция дете Якоруда ЖЕлява, труп Янек Миланов убийство Варна Бургас

Брутално убийство в Бургас

Жестоко убийство разследват служителите на МВР в Бургас.

Информацията беше потвърдена от говорителят на полицията Цветелина Рандева.

Жертвата е 37-годишният Милен Радев. Тялото му е открито от неговия баща на 16 декември. Той отишъл до апартамента на сина си в бургаския к-с „Славейков“ и се натъкнал на ужасна гледка. На пода в хола лежал окървавеният труп на Милен, покрит с юрган. По тялото имало десетки прободни рани. Баща и син се видели за последно на 8 декември.

Криминалисти работят по няколко версии, като основната е битово убийство след употреба на голямо количество алкохол. Милен Радев е стар познайник на полицията заради неколкократни инцидента с него. Радев страдал от психично заболяване и когато не си пиел редовно лекарствата имал навика да ляга на пътя пред колите. На няколко пъти смаяни граждани подавали сигнали на тел.112, но когато екипите на Спешна помощ пристигали установявали, че това е старият им познайник Милен.

Работата по разплитането на жестокото убийството продължава.

- реклама -